Tuesday, June 05, 2007

Δυο Μετρα και 2 Σταθμα

Τρεις πιτσιρικαδες συνεληφθησαν να βαζουν γκαζακια σε αυτοκινητο της Δημοτικης αστυνομιας και τα τηλεοπτικα μεσα καναν παρτυ με αφθονο χρονο στην παρουσιαση του Θεματος.Λες και αυτο ειναι το σημαντικοτερο προβλημα,5-6 καμενα αυτοκινητα.
Ελαχιστος χρονος ομως οσον αφορα τον παληκαρα αστυνομικο που πυροβολησε για διαφωνια στο παρκαρισμα πολιτη και ενω ηταν εκτος υπηρεσιας.
Και σε δευτερη μοιρα το θεμα πλεον με τα ομολογα,ενα απο τα μεγαλυτερα παπατζιλικια των φιλτατων πολιτικων της χωρας.
Και απο την περασμενη βδομαδα ΚΑΜΙΑ αναφορα στην εκθεση της CIA σχετικα με μειονοτητες στην Ελλαδα,που ειναι ενας απο τα αντιποινα μαλλον σχετικα με την υπογραφη του αγωγου Μπουργκαζ-Αλεξανδρουπολης.
Οι δημοσιογραφαρες-πρακτορισκοι κοπτονται για τα εθνικα θεματα μονο οταν αφορα κανενα εργο τεχνης που προσβαλει τα συμβολα.Οταν προσβαλεται πραγματικα η χωρα ομως απο συγκεκριμενους κυκλους "Εl Grande moko".Eμ βεβαια...χερι που σε ταιζει δε το δαγκωνεις!!!!!!!

1 Comments:

Blogger Leigh-Cheri said...

Άσε ρε συ!
Γιατί, για τα πόθεν ΑΙΣΧΗ των κυβερνόντων μας είπε κανείς τίποτα;
Κάνε ένα σερτς και θα φρίξεις!
Εκεί να δεις grande moko!
Κι έχεις κι όλους τους καημένους που τρέχουνε ολημερίς (κι ολονυχτίς) σε δυο και τρεις δουλειές, να σου λεν απλά: "Ε, τι να κάνουμε; Έτσι είναι τα πράγματα." Εγώ μ` αυτούς εξοργίζομαι περισσότερο. Απορώ πώς ανέχονται να υποτιμούν οι ίδιοι τον εαυτό τους τόσο και ν` αφήνουν όλους αυτούς τους αχόρταγους ν` αλωνίζουν έτσι!

10:34 AM

 

Post a Comment

<< Home