Sunday, June 03, 2007

O NEOS KOK

Και αρχισε και η εφαρμογη του νεου ΚΟΚ.Χωρις καμια διαμαρτυρια.Για το παραμικρο αφαιρτεση αδειας.Μπραβο.Αντι να φτιαχτουν οι δρομοι και να οργανωθει το συστημα κυκλοφοριας προστιμα.Και τα καναλια πηραν και τη γνωμη του κοσμου.Απο κατι γιαγιαδες που γενηθηκαν την εποχη του καρου"Καλα να κανουν,να μην τρεχου να μη τους γραφουν!!!"
Αλλα περα απο αυτο ο κοσμος απαθης.Πιο πολυ συζητηθηκε ο Σαρμπελ παρα κατι τετοιο.Συγχαρητηρια!!!
Το πιο αστειο ειναι οτι μετα ο κοσμος θα τα βαζει με τους τροχονομους.Που κανουν αυτο το οποιο τους διεταξε η εκλεγμενη απο τον λαο κυβερνηση.Να προσεχουμε που βαζουμε εκτος απο την υπογραφη και τον πουτσ... λοιπον.
Γιαυτο λεω οτι πρεπει να αφαιρεθει το δικαιωμα ψηφου απο πολυ κοσμο.Εισαι Πασοκ Νδ?Γιατι?Αν γραψεις ενα σωστο λογο ψηφισε.Ακομα και Χρυσαυγιτης να εισαι αλλα να ξερεις το γιατι.Δεν δεχομαι να αποφασιζουν για μενα Τσαλικηδες και τσολια που ολη μερα βλεπουν Κους κους στο Αλτερ αλλα ουτε και γιαγιαδες οπως η δικια μου που την τελευταια φορα επειδη με εχει αδυναμια εριξε το ψηφοδελτιο της Αντικαπιταλιστικης Συμαχιας που της εδωσα!!
Η ψηφος ειναι σοβαρη υποθεση για να εχουν προσβαση ολοι.Ισα δικαιωματα για ολους αλλα αυτο ειναι λειτουργημα και χρειαζεται και καποιες ικανοτητες για να εκτελεστει σωστα!!!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home