Wednesday, November 08, 2006

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ


Σημερα κανοντας ζαππινγκ στα καναλια,πετυχα ενα επεισοδιο απο την 10η εντολη(πρωην Κοκκινο Κυκλο)
Μια σειρα που παιζεται αρκετα χρονια.Απο το 2 επεισοδια που ειχα δει μου φανηκε απο χυδαια εως ηλιθια.Τον πρωτο χρονο.Ειχα αγνοια οτι συνεχιζεται.Και εχει και θεαματικοτητα.Φυσικα.Για να συνεχιζεται θα εχει.
Δραματοποιημενα εγγκληματα,με μπολικη δοση ψιλοδιεστραμενων σχεσεων γεματων βια,υποταγη,εξευτελισμο.Ηumiliation για τους παροικουντες την Ιερουσαλημ,χε χε χε!!!
Τοτε ειχα σκεφτει σε λιγο θα την κοψουν.Δε μπορει ο κοσμος να βλεπει τετοιο πραγμα.Αισθητικα κακογουστο.Επιτηδευμενη σκηνοθεσια,η ιδια ψιλοalternative και καλα μουσικη υποκρουση(οι Madrugada σε μεγαλες πιενες) και μια αθλια ατμοσφαιρα.Αλλα μπολικο διεστραμενο σεξ.Αιμομιξιες,κερατωματα,ξυλο κλαμα και τα συναφη....Και ξαφνικα χρονια μετα να σου την μπροστα μου.
Οταν ολοι οι τηλεθεατες κρατουν τετοιες σειρες ας μην απορουμε γιατι οι Ευαγγελατοι βγαζουν τετοια βιντεο.
Αφου ο κοσμος χορτασε το σκηνοθετημενο ηρθε η ωρα του real!!!!
Και οι τηλεματακηδες για λιγη ωρα μεταμωρφονονται σε ανωμαλλες πρωσοπικοτητες.Γουσταρουν,φτιαχνονται ταυτιζονται με τον θυτη η` το θυμα ωσπου....ΤΕΛΟΣ.Αρχιζουν οι ειδησεις και ξαναγινονται η ηθικη πλειοψηφια που μιση τη διαφθορα,αγαπαει την πατριδα "που ομως εχει πουλημενους πολιτικους" και ξυπναει το πρωι βλεποντας Καμπουρακηδες και Λιαρεληδες να ωρυωνται εναντιον των καθηγητων που απεργουν ενω ο κοσμος περνει 600 ευρω (και αυτοι σαν αφεντικα θελουν ολους το ιδιο,οι ιδιοι εξαιρουνται) ,η` να ανακαλυπτουν τη διαφθορα σε κανα μικροπωλητη που εκλεβε 50 γραμαρια στο ζυγι.
Και το Σαββατο βραδυ γλεντανε στα καναλια με τις εκπομπες βεγγερες οπου ολοι περναν καλα μερακλωνουν και "κανουν κατασταση".Ζεμπεκιες προκατ,τσιφτετελια made in china.Ακομα και την Σαββατιατικη εξοδο μαθαν τον κοσμο να την κανει απο το σπιτι.
Επικινδυνη η επαφη των ανθρωπων σε τετοιες δυσκολες εποχες.Που τα καναλια ειχαν 5η ειδηδη τη συζητηση στην ΕΟΚ για το 65ωρο,και ο περρισοτερος κοσμος συζητουσε για το Survivor.Γιατι μαλλον δεν το πληροφορηθηκαν.Αντι η Ευρωπη να καιγεται και μονο στη σκεψη τετοιας προοπτικης περα βρεχει.
"Don`t cry,just organise" ηταν τα τελευται λογια του Joe Hill*.Ποσο επικαιρα ειναι σημερα!!!!
*Joe Hill (1879-1915) Aναρχικος εργατης,μελος των IWW που εκτελεστηκε απο την αστυνομια των ΗΠΑ.

1 Comments:

Blogger Leigh-Cheri said...

Καταρχήν, άσε με να φωνάξω ένα ΖΗΤΩΩΩ!
Ο Igopogos επέστρεψε!

Για να σοβαρευτούμε όμως, τα πράγματα είναι μάλλον λίαν απογοητευτικά.
Μ` έχει πιάσει αηδία μ` όλο αυτόν τον κόσμο, με το πόσο κοντόφθαλμος είναι, τι λέω; Τυφλός, πλέον! Θεόγκαβος είναι!
Όσα θίγεις και λες στο post σου με βρίσκουν απόλυτα σύμφωνη.
Ακούν για τις προτάσεις της ΕΕ -ή μήπως δεν ακούν καθόλου;- και η απάθειά τους σ` αφήνει με το στόμα ανοιχτό! Λες και δεν πρόκειται για τους ίδιους. Κι αυτοί οι άνθρωποι κάνουνε και παιδιά. Ε, με συγγχωρείτε, μα είναι εγκληματίες!

8:52 AM

 

Post a Comment

<< Home