Thursday, June 22, 2006

Χωρις αισθηματα

Πρωι.Γυρω στις 9 παρα 10.Χαζευω τις "ενημερωτικες εκπομπες".Πονος.δακρυα.αιμα.Η τιλιοραση σταματαει στο Αλφα.Το πουλεν μου.Αυτιας ο Μεγας.Θωλο βλεμα.Απο αυτο που δεν εμπιστευεσαι με τιποτα.Σφιχτα χειλη.δειγμα ανθρωπου με απωθημενα.Χωριστρα αλλα Τοτος.Το καλο παιδι.Σιγουρα αυτος ο ανθρωπος ειχε μαζεψει πολτ φαπα στο σχολειο.Οχι οτι αυτο ειναι καλο.Αλλα καλο του εκανε.Tα βραδυα οταν γυριζε σπιτι και ακλαιγε εκανε εναν ορκο.Να κανει μια μερα τους συμαθητες του να σκανε απο ζηλεια.Το εβαλε αμετι μουχαμετι να τους εκδικηθει και τα καταφερε.Πλουτισε,εκανε καριερα και μαλιστα καθε μερα τον εχουν στην τηλεοραση τους.Και συγκρινονται με αυτον."Ε ρε κοιτα τον,εμεις τον κοροιδευαμε αλλα αυτο!!!! προκοψε".Και οικογενειαρχες με το αγχος της καθημερινοτητας μετανοιωνουν που δε διαβαζαν και χαλουσαν τα πολυτιμα και δημιουργικα τους χρονια σε καφετεριες ,γηπεδα και αλητειες.Οι καποτε μαγκες τωρα σκλαβοι του μεροκαματου.Και αυτος βασιλιας.
Ποτε δεν μπορεσε να ξεπερασει αυτο το κομπλεξ.Φανηκε την πρωτη χρονια που απεκτησε προσωπικη εκπομπη.Σε καθε συνεντευξη επαναλαμβανε 10 φορες τη φραση"Αν εφτασα εκει που εφτασα.....".Φανηκε και τη δευτερη.Οταν δηλωνε χωρις θρασος "Εγω κανω π[ολιτικη"Ομως αυτο ακριβως το κομπλεξ ειναι που τον ατσαλωσε.Μαθαινωντας να κρυβει τα συναισθηματα του απο μικρος μειωσε τα αδυνατα σημεια του.και εγινε σκληρος.πολυ σκληρος.Το καταλαβα σημερα και τρομαξα.Οταν μιλωντας με την μανα ενος βρεφους που πεθανε πριν 3 χρονια κοντευε να κλαψει.Αποτομα ομως το θεμα τελειωνει και μιλωντας στον καινουριο καλεσμενο χαμογελαει απο χαρα για την συναντηση και αμεσως ελαφραινει και τα ξεχναει ολα.Τρομακτικο αν το δει κανεις και το παρατηρησει.και σαν αυτον ειναι και οι υπολοιποι συναδελφοι του των αναλογων εκπομπων της ιδιωτικης τηλεορασης.Χωρις αισθηματα.Απο τη μια τους λυπαμαι,απο την αλλη τους φοβαμαι.Εχοντας στα χερια τους την 4η εξουσια ποιος ξερει τι μπορει να κανουν.Δεν εχουν το Θεο τους.και απουσια Θεου τα παντα επιτρεπονται(αυτο ας ληφθει συμβολικα και οχι θρησκοληπτικα)

3 Comments:

Blogger Tertuliano Máximo Afonso said...

4η εξουσία;..
Συγγνώμη igopogo θα σε στεναχωρήσω αλλά έχεις μείνει πίσω. ¨Όπως ορθά σημειώνει ο Ιγνάσιο Ραμονέ στο εξαιρετικό βιβλίο του "Η τυρρανία των ΜΜΕ", (εκδ. Πόλις) η ιεράρχηση των εξουσιών έχει προ πολλού αλλάξει ριζικά.

Σελ. 46: "Στην πραγματικότητα η εξουσία ασκείται σήμερα από την οικονομία. Η δεύτερη (η επικάλυψή της με την πρώτη είναι πολύ έντονη) συνδέεται σίγουρα με τα ΜΜΕ -είναι όργανο αναμφισβήτητης επιρροής, δράσης και απόφασης. Έτσι, η πολιτική εξουσία έρχεται πλέον τρίτη στη σειρά."

5:12 PM

 
Blogger AMF said...

φιλτατε θαναση
το θεμα ηταν περισοτερο οι φατσες αυτων που ασκουν το κακουργημα του φερεφωνου.Η οικονομια παντα εξουσιαζε συμφωνα και με την Μαρξιστικη αλλα και την Βεμπεριανη αντιληψη της ιστοριας.Η τριτη εκδοχη,οι Εμπειριστες δηλαδη θεωρειται απο ολους χαζοχαρουμενη και ξεπεραστηκε πριν 200 περιπου χρονια.

2:17 PM

 
Blogger Leigh-Cheri said...

Δεν ξέρω αν είναι 4η, 5η, 9η κλπ, είναι όμως εξουσία και μάλιστα πολύ ισχυρή!

Όσο για τις εν λόγω φάτσες (που δεν βλέπονται χωρίς ν` αηδιάσεις!) είναι από καιρό γνωστό ότι αυτό που σπούδασαν κι εκμεταλλεύονται στο έπακρο για να γεμίζουνε τις τσέπες τους είναι ο φαρισαισμός και η υποκρισία!

Γιατί, κάτι άλλες φάτσες, ΚαΠΣηδες και Τρανγκες, που γνωρίζουν κι έχουν άποψη για όλα και πρέπει και να μας την πουν ντε και καλά κάθε μέρα, λες και μας νοιάζει, τι σου λένε;

Σιχτήρ!

11:52 PM

 

Post a Comment

<< Home