Saturday, November 18, 2006

ΣΗΜΑΙΕΣ ΔΑΚΡΥΑ ΚΑΙ.......ΕΥΡΩ

Μια ακομη μερα,μια ακομη 17Ν ειδα την αγαπημενη μου κοινοτυπια στα καναλια.Παρουσιαστες ειδησεων,μαιντανους των πανελ και λοιπους δημαγωγους που θελωντας να πουλησουν καποιο προιον,ειτε αυτο λεγετε βουλευτιλικι ειτε ηθοποιηα ειταε εφημεριδα οργιζονται για το καψιμο της σημαιας απο τα τερατα με τις κουκουλες,τις απειλες της κοινωνιας ,το Νο 1 προβλημα της χωρας ,τους Αντεξουσιαστες.Βεεεεβααααιιαααα!!!!Η σημαια και η συγκινηση.Σνιφ σνιφ.Και θυμομαστε Κωλοκοτρωνηδες,Καραισκακηδες,Πλαστηρες,(οχι τον Βελουχιωτη) και οουυλαααα αυτα που αντιπροσωπευει κλπ κλπ κλπ.Τοσα χρονια οσο και να προσπαθησω καμια σημαια δε με συγκινησε.Τουλαχιστο καμμενη φωτιζει και ζεσταινει.
Επισης μου αρεσει να βλεπω τους Νεστορες της δημοσιογραφιας να αναγουν σε μειζον εθνικο προβλημα 5 βιτρινες ,10 μολοτωφ και κανα καμενο θρανιο.Και τοτε θυμουνται τον ιδρωτα του Ελλημικου λαου.
Και ο Λαος τοσο μαλακας,τοτε θυμαται τον ιδρωτα του.
Την τελευταια βδομαδα ο Καδης της Ελλαδος Κος Τριανταφυλοπουλος εβγαλε φορα παρτιδα τις κλεψιες κομματων.Και ΚΥΡΙΩΣ πληροφορησε το λαο οτι η Βουλη ΜΕ ΝΟΜΟ ΑΜΝΗΣΤΕΥΣΕ ΤΙΣ ΥΠΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ αυτες.
Εδω και χρονια τεραστια ποσα χαριζονται στις Α.Ε. που εχουν σαν αντικειμενο ποδοσφαιρο και Μπασκετ.Κανεις δε διαμαρτυρεται,αλλα απαιτει και να χαριστουν πολυς λαος.
Η Μιζα για τους εξοπλισμους ονομαζεται προμηθεια και νομιμοποιειται.
Να μη συνεχισω ,10 χρονια θα γραφω.
Τι ειναι 10 βιτρινες μπροστα σε αυτα?
Μπροστα στην απειλη του 65ωρου?
Μπροστα στην καταργηση των εργατικων δικαιωματων στον ιδιωτικο τομεα?
Στις απαγωγες μεταναστων?(χθες αυτοι αυριο εμεις μαλακες!!!)
Μπροστα στη μη καταβολη δεδουλευμενων απο δημους τη στιγμη που διοργανωνονται αβερτα δεξιωσεις και γιορτες?
Μπροστα στα 100αδες "εργατικα ατυχηματα"-δολοφονιες ?
Οχι λυπαμαι εμενα μου φανηκε απολυτα ησυχο το Πολυτεχνειο.
Μερικα χουλιγκανια κανανε το κεφι τους,με πολιτικη αφορμη .Αυτο ητανε.
Αν με ολα τα παραπανω μαζευτηκε μονο τοσος κοσμος στις πορειες κριμα.Για εμας.
Οι Κακαουνο-Τραγκο-Ευαγγελατοι κανουν τελεια τη δουλεια τους.
Αξιος ο μισθος σας κυριοι!!!

Friday, November 10, 2006

ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ !!!



ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ!!!

Wednesday, November 08, 2006

Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΚΥΚΛΟΣ


Σημερα κανοντας ζαππινγκ στα καναλια,πετυχα ενα επεισοδιο απο την 10η εντολη(πρωην Κοκκινο Κυκλο)
Μια σειρα που παιζεται αρκετα χρονια.Απο το 2 επεισοδια που ειχα δει μου φανηκε απο χυδαια εως ηλιθια.Τον πρωτο χρονο.Ειχα αγνοια οτι συνεχιζεται.Και εχει και θεαματικοτητα.Φυσικα.Για να συνεχιζεται θα εχει.
Δραματοποιημενα εγγκληματα,με μπολικη δοση ψιλοδιεστραμενων σχεσεων γεματων βια,υποταγη,εξευτελισμο.Ηumiliation για τους παροικουντες την Ιερουσαλημ,χε χε χε!!!
Τοτε ειχα σκεφτει σε λιγο θα την κοψουν.Δε μπορει ο κοσμος να βλεπει τετοιο πραγμα.Αισθητικα κακογουστο.Επιτηδευμενη σκηνοθεσια,η ιδια ψιλοalternative και καλα μουσικη υποκρουση(οι Madrugada σε μεγαλες πιενες) και μια αθλια ατμοσφαιρα.Αλλα μπολικο διεστραμενο σεξ.Αιμομιξιες,κερατωματα,ξυλο κλαμα και τα συναφη....Και ξαφνικα χρονια μετα να σου την μπροστα μου.
Οταν ολοι οι τηλεθεατες κρατουν τετοιες σειρες ας μην απορουμε γιατι οι Ευαγγελατοι βγαζουν τετοια βιντεο.
Αφου ο κοσμος χορτασε το σκηνοθετημενο ηρθε η ωρα του real!!!!
Και οι τηλεματακηδες για λιγη ωρα μεταμωρφονονται σε ανωμαλλες πρωσοπικοτητες.Γουσταρουν,φτιαχνονται ταυτιζονται με τον θυτη η` το θυμα ωσπου....ΤΕΛΟΣ.Αρχιζουν οι ειδησεις και ξαναγινονται η ηθικη πλειοψηφια που μιση τη διαφθορα,αγαπαει την πατριδα "που ομως εχει πουλημενους πολιτικους" και ξυπναει το πρωι βλεποντας Καμπουρακηδες και Λιαρεληδες να ωρυωνται εναντιον των καθηγητων που απεργουν ενω ο κοσμος περνει 600 ευρω (και αυτοι σαν αφεντικα θελουν ολους το ιδιο,οι ιδιοι εξαιρουνται) ,η` να ανακαλυπτουν τη διαφθορα σε κανα μικροπωλητη που εκλεβε 50 γραμαρια στο ζυγι.
Και το Σαββατο βραδυ γλεντανε στα καναλια με τις εκπομπες βεγγερες οπου ολοι περναν καλα μερακλωνουν και "κανουν κατασταση".Ζεμπεκιες προκατ,τσιφτετελια made in china.Ακομα και την Σαββατιατικη εξοδο μαθαν τον κοσμο να την κανει απο το σπιτι.
Επικινδυνη η επαφη των ανθρωπων σε τετοιες δυσκολες εποχες.Που τα καναλια ειχαν 5η ειδηδη τη συζητηση στην ΕΟΚ για το 65ωρο,και ο περρισοτερος κοσμος συζητουσε για το Survivor.Γιατι μαλλον δεν το πληροφορηθηκαν.Αντι η Ευρωπη να καιγεται και μονο στη σκεψη τετοιας προοπτικης περα βρεχει.
"Don`t cry,just organise" ηταν τα τελευται λογια του Joe Hill*.Ποσο επικαιρα ειναι σημερα!!!!
*Joe Hill (1879-1915) Aναρχικος εργατης,μελος των IWW που εκτελεστηκε απο την αστυνομια των ΗΠΑ.

Monday, November 06, 2006

Yes Sir.....!!Pakistan express


Yes Sir,No Sir.
Ετσι μιλανε οι Αμερικανοι στρατιωτες στους ανωτερους τους.Και ουτε τους κοιταν.Βλεπουν ψηλα.
Ετσι μαλλον απαντησε και το δικο μας συμβουλιο των δημογερωντων.Αλλα οπως παντα YES, oχι εχουμε να πουμε απο την εποχη του Δικτατορα-Κονιακ Μεταξα.
Και εκεινος ο Πακιστανακος που δε τα λεγε καλα το καλοκαιρι ταχτοποιηθηκε.Οχι που θα την ελεγε στο κρατος μας.Οι αρχιμαγκες κοτζαμπασηδες τον ετυλυξαν σε μια κολλα χαρτι.
Μετα θα μαζευτηκαν σε κανα γραφειο και θα το γιορτασαν οι μαλακες με σαμπανιες απο το LIDL.
Αντε στην υγεια σας και τα αφεντικα θα σας δωσουν και καλη συνταξη.Winnebago warriors!

Sunday, November 05, 2006

ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ!!!!ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΑΚΙΣΜΕΝΟΣ


Εδω και 28 χρονια ο Leonard Peltier ειναι φυλακισμενος με κατασκευασμενες κατηγοριες.
Μελος του Αmerican Indian Movement καταδικαστηκε φια τη δολοφονια 2 πρακτορων τουFBI κατα τη διαρκεια του Pine Ridge Indian Reservation.
Δυστυχως ο ανθρωπος αυτος εχει ξεχαστει και μαζι του καταδικαζεται και ολοκληρος ο πλυθησμος των αυτοχθωνων της Βοριου Αμερικης.
Οι Rage Against the machine αναφερονται σε αυτον στο τραγουδι και βιντεοκλιπ του FREEDOM για οσους εχουν αποροια.
Στειλτε καμια καρτα στον ανθρωπο στη διευθυνση

Leonard Peltier
#89637-132
USP Lewisburg
US Penitentary
P.O. Box 1000
Lewisburg, PA 17837


Παρακατω ειναι μερικοι στιχοι που εγραψε φυλακισμενος

Silence, they say, is the voice of complicity.
But silence is impossible.
Silence screams.
Silence is a message,
just as doing nothing is an act.
Let who you are ring out & resonate
in every word & every deed.
Yes, become who you are.
There's no sidestepping your own being
or your own responsibility.
What you do is who you are.
You are your own comeuppance.
You become your own message.
You are the message.

In the Spirit of Crazy Horse

Και αυτες τις μερες που πολλα ακουμε για την τρυπα του οζοντος και την εξαφανιση της ζωης στις θαλλασες ας θυμηθουμε τα λογια του "Τρελλου Αλογου" προς τους πραιτορες του Δυτικου πολιτισμου"
""Οταν θα στερεψει το τελευταιο ποταμι
οταν θα πεθανει το τελευταιο ελαφι
οταν θα ξεραθει το τελευταιο δεντρο
Τοτε θα καταλαβετε πως τα δολαρια δεν τρωγονται"

ΡΑΤΣΙΣΜΕ...ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ

Χρονια τωρα ευλογουσαμε τα γεννια μας.Οχι οι Ελληνες δεν ειναι ρατσιστες οπως οι Ναζι Γερμανοι,οι Ψυλομητες Γαλλοι η` οι φαντασμενοι Εγγλεζοι.Ουτε σαν τους κυβερνητες και διαχειρηστες της χωρας μας Αμερικανους ειναι που εχουν και την ΚΚΚ(took my baby away).
Oxi οι Ελληνες νοιωσαν την προσφυγια στο πετσι τους τους και ωντας οι ιδιοι μεταναστες ξερουν τι πα να πει ψωμι στα ξενα.Καζαντζιδης κλπ,¨"Στις φαμπρικες της Γερμανιας" κλπ κλπ σαν μουσικη υποκρουση ηταν τα προσφιλη θεαματα σε εκπομπες περι ρατσιμου.
Βεβαια τοτε πριν 15 χρονια και η Ελλαδα δεν ειχε μεταναστες.Για το ρατσιστικο καθεστως οσον αφορα τη μουσουλμανικη μειονοτητα της Θρακης,τους Σλαβοφωνους της Δυτικης Μακεδονιας και τους Τσιγγανους(η Ρομ η Γυφτους ) βεβαια κουβεντα εκει εμπαινε μπροστα το εθνικο συμφερον κοντρα στους εχθρους της φυλης(Ein Land,Ein wolk, Ein Fuhrer δηλαδη περιπου).Ουτε και για τη ρατσιστικη αντιμετωπιση και τον σεξισμο κοντρα σε γυναικες και ομοφυλοφυλους.Ε..τι να κανουμε σαν Ελληναρες ειμαστε οπου μας συμφερει Δυση(στην εισπραξη επιχορηγησεων και αμοιβης απο τις ΗΠΑ για τις υπηρεσιες μας) αλλα οχι στον πολιτισμο.Εκει ειμεθα ανατολιτες περηφανοι.Αυτη η τραβεστι κατασταση ειναι που περιγραφει και ο Νικος Δημου στη δυστηχια του να εισαι Ελληνας και ισως αυτο εννοει και ο σχωρεμενος ο Ασιμος με τον στιχο"Πως την ειδες τη δουλεια ,και χεις και μουστακα να?"
Τες πα.Ρατσιστες παντως δεν ειμασταν τουλαχιστον απεναντι στους μεταναστες.Που ηταν τραγικα λιγοι.Χωρις οργανωμενες κοινωτητες και μαλλον φοβισμενοι οι περισοτεροι,επιφυλακτικοι εως και Μπαρμπα Θωμαδες αντιμετωπιζωνταν με μια αλλαζωνικη φιλικοτητα."Ε τον φουκαρα τον Πολωνο" ,"Κοιτα τον Αραπακο" κλπ κλπ.Και ο καθε τυρεμπορας η` η καθε κυρατσα εβλεπαν την φυλετικη ανωτεροτητα τους και χαιρονταν που ο Θεος τους ,τους εκανε ΕΛΛ-ηνες(κατα τον φιλτατο κωμικο Λιακοπουλο)
Εκει ομως στις αρχες του 90 επιτελους,το Σιδηρουν παραπετασμα επεσε και ενας ανεμος ελευθεριας επεσε στον κοσμο.Το αθεο και αντιχριστο καθεστως επεσε με τη Χαρη του Κυριου αλλα...ξαφνικα τι να τους κανουμε αυτους?Τι αστειο.Οι καραφασισταραδες που ουρλιαζαν για τα αδερφια μας στη Βορειο Ηπειρο τωρα τους αποκαλουν Αλβανους.Ξαφνικα οι τζαμπα εργατες και οι"πορνες" εξ ανατολικου μπλοκ που τα πρωτα χρονια υπεμεναν τα πανδεινα μολις αρχισαν να ριζωνουν σε μια κοινωνια και να διεκδικουν κατι πολυ λιγοτερο απο το αυτονο0ητο γιναν ο "Δουρειος Ιππος".Ρατσιστικες επιθεσεις απο τους εγγκληματιες της Χρυσης Αυγης(κριμα για τον σφετερισμο του ονοματος,θα τριζουν τα κοκαλα του Yates και του Crowley),δολοφονιες στα συνορα,τυχαιες εκπυρσοκροτησεις(καλα εγγυηση δεν εχουν αυτα τα μπαστουνια της φωτιας?) και αλλα ωραια.
Και ολα να χαρακτηριζονται απο τους καθοδηγητες της κοινης γνωμης τυχαια γεγονοτα.
Τελικα η Ελλαδα ειναι τυχερη χωρα.Καθε μερα και ενα τυχαιο.Μπραβο μας.Μολις κατι πηγαινε να παρεκτραπει και εμφανιζοταν και κανενας Καζακος ολα τα καναλια τον αφοριζαν και εκτοξευαν κεραυνους κατα του ρατσισμου(στα νομιμα πλαισια βεβαιως βεβαιως)
Και περναν τα χρονια και εμφανιζεται ο Καρατζαφερης και να τα ποσοστα και να οι ψηφοι.Αντε και αυτο μεμονωμενο γεγονως.Ψωμιαδης καικατι παρεδροι που επεβαλαν απαγορευση κυκλοφοριας στους Αλβανους αντιμετοπιζωνταν σαν φολκλορ.
Ωσπου εφτασε ο βιασμος της 16 χρονης.Μιας βουλγαρας αριστουχας.Που ηταν καρφι στο ματι του καθηγητη,του Αστυνομου του ταδε καραχωριατη που τα βλασταρια τους δε σκαμπαζαν και τεμπελιαζαν να προσπαθησουν.Και τα παιδια τους πηραν την κατασταση στα χερια τους.Εκμεταλευομενος την συμπαθεια φυσιολογικα μια κοπελα θα εδειχνε καποια στιγμη σε ενα αγορι ,ο βαρυμαγκας του σχολειου και ακομα 3 τη βιασαν στις τουαλετες.Και αντε αυτοι κουβαλουσαν το ματσο-κομπλεξ της φυλης μας.Οι κοπελες που χαζευαν δε συμπασχανε καθολου για να κανουν κατι?
Οχι γιατι δεν επροκειτο για ανθρωπο αλλα για τη "Βουλγαρα".Που "τα ηθελε".
Και τα καναλια ειχαν το θρασος να τους δωσουν και λογο.
Εκεινη τη στιγμη δεν υπηρχε η "Δυστυχια του να εισαι Ελληνας" αλλα "Η Ντροπη του να εισαι Ελληνας".